Over ons

LMTC is een familiebedrijf opgericht om de import van gebruikte elektrische auto,s uit de Verenigde Staten te optimaliseren voor autohandelaren in Nederland.

Wij, Leon lichtendahl en Badr Mahaini bemannen de vestiging in Emmen en zijn iedere dag aanspreekbaar voor onze “klanten” die middels onze website contact hebben gezocht en geïnteresseerd zijn om met onze hulp gebruikte elektrische auto’s uit de V.S. te importeren.

Bedrijfsvisie

Onze neef A.Alkudsi is eigenaar van een autobedrijf in New Castle V.S en hij  verzorgt alle aankopen  van elektrische auto’s  meestal rechtstreeks van veilinghuis Manheim en zorgt ervoor dat de voertuigen van alle noodzakelijke documenten worden voorzien en op de juiste plaats voor transport naar Rotterdam worden afgeleverd.


Elektrische auto’s

De vraag naar elektrische auto’s neemt in Nederland toe en het aanbod in de gebruikte markt is gering. In de V.S is een omvangrijke gebruikte markt ontstaan, domweg omdat al vanaf 2013 massaal elektrisch wordt gereden. Onder andere door de vrijstelling van BPM bij de invoer van elektrische auto’s naar Nederland zagen wij ruimte ontstaan in de winstmarge voor auto ondernemend Nederland.


Auto’s Importeren

Aan de vele manieren om auto’s uit de V.S te importeren kleven echter een aantal problemen. Deze doen zich vooral voor op het gebied van  duidelijkheid  in de uiteindelijke totaalkosten , de nationale im-export wetgeving , aanspreekbaarheid van noodzakelijke handelspartners , en vooral een ontbrekend concept die de aanschaf  en transport van grotere aantallen elektrische auto’s in betrekkelijk korte tijd mogelijk moet maken.

Gebruik makend van ons familienetwerk hebben wij onderzoek gedaan en ons inziens een coöperatief concept uitgewerkt en neergelegd bij de KvK, waarin wij in alle denkbare transparantie aan de hand van aantoonbare behaalde resultaten, redelijke alternatieven kunnen aanbieden die een  regelmatige aanvoer, kostenbesparing en dagelijkse aanspreekbaarheid mogelijk maken.

De werkwijze van LMTC waarin al deze zo belangrijke onderdelen tezamen tot wederzijds succes moeten leiden kan daarom met enige trots `Uniek` worden genoemd.


Website ontwikkeld door X-Interactive