Bedrijfsvisie

Waarom alleen samenwerken  met geregistreerde autobedrijven?   

Om rendement te halen uit een auto-import concept heb je naast vraag en aanbodmechanismen vooral, naar onze mening, een visie nodig die gebaseerd is op een te verwachten expansieve vraag naar elektrische auto’s gecombineerd met een instelling dat je alleen winst kunt maken als je in grotere aantallen durft te denken!  Deze aantallen kunnen dan weer  voor LMTC een betrekkelijk lage bemiddelingsmarge per auto legitimeren om voor ondernemers  daarmee meer winstmarge ruimte te creëren . Autobedrijven hebben doorgaans dezelfde bedrijfsfilosofie waar de duurzaamheid van klantgerichte service en de expansieve bedoelingen hierin uiteindelijk bestaansrecht geeft aan hun bedrijf.

Hoe wij bijdragen aan “grotere aantallen importauto’s “

Dit onderwerp was nu vooral wat ons in de voorbereiding van de oprichting van LMTC heeft geïnspireerd . Om grotere aantallen elektrische auto,s uit een Amerikaanse markt te kunnen kopen heb je, zo bleek na onderzoek en ervaring het volgende nodig;

Om van het grootste autoveilinghuis in de V.S.  Manheim, waar zonder enige twijfel vrijwel alle elektrische voertuigen in de V.S aan dealers en handelaren wordt aangeboden, te kunnen kopen heb je een  in de V.S. geregistreerd autobedrijf nodig die account bij Manheim onderhoudt om rechtstreeks en met alle veiligheidsgaranties betalingen aan het veilinghuis te garanderen.

De auto’s worden aldus met eén druk op de knop van de accounthouder vanuit zijn account betaald!

Betalingen

Vooral de vrij omslachtige en tijdrovende procedures bij internationale overboekingen houden een snelle aankoop (grotere aantallen) teveel op. Dit moest sneller.

Daarom hebben we voor een pré-invest-constructie (P.I.C) gekozen.

Nadat wij, en dat maakt deel uit van ons beleid, met een Nederlands autobedrijf een overeenkomst zijn aangegaan, en alle wensen en vragen tot afspraken heeft geleid, worden de door de koper gekozen en gegunde voertuigen direct betaald vanuit dit account en pas door de koper weer aan LMTC voldaan wanneer op de Manheimveilingsite bij de gekozen auto “won” ( gegund) komt te staan tezamen met een originele Manheimrekening waarop het gehele bedrag inclusief hun veilingbemiddelingskosten staat vermeld. 

Direct kan de focus blijven  liggen op volgende aankopen omdat  immers in de afspraken met de koper alle procedures en kosten m.b.t. transport naar Nederland van de gegunde auto al zijn overeengekomen.

LMTC biedt dus aan haar ondernemende klanten deze P.I.C. aan om niet alleen maar transparantie in aankoopdocumentatie en een forse tijdwinst te boeken maar is ook een handreiking naar ondernemers om een wederzijdse vertrouwensrelatie aan te gaan die  uitsluitend en alleen maar de bedoeling heeft elkaars succes te optimaliseren.

Website ontwikkeld door X-Interactive